Overnatting

Hovedhus

Hovedleiligheten inneholder seks soverom med plass til 20 personer på  3 eller 4mannsrom. Stor spisesal med plass til 40 bespisende og stor stue med 2 sofagrupper. Det er to bad og to wc.
Kjøkkenet er stort og fullt utstyrt.


 

Liten leilighet

Leiligheten har to soverom med 8 sengeplasser, stue, bad/wc og fullt utstyrt kjøkken og med egen inngang.


Enkeltrom

Huset egner seg godt som selvhusholdningshus hvor du kan leie et rom, liten leilighet, stor leilighet eller hele huset og gjøre det som passer best for deg.
Standarden er enkel, men funksjonell.
Hvis du ønsker det kan vi legge til rett for og skreddersy pakker alt innkludert, med opplevelsesturer knyttet til kyst- og kystkultur, tilberedning av egne råvarer og grilling i skjærgåreden kalt strandhogg, samt oppleve områdets egne restauranter.

Vi leier ut til bedrifter, grupper, familier eller enkeltpersoner.

Vi har efaring med vellykkede grupper som feiret bryllup, bursdager, søskenbarntreff, studenter som tok ferien sammen,  teambygging i be-drifter som har kontor på ulike plasser og ikke kjente hverandre, dykkere, fiskere og ulike organisasjoner.


Alternativ overnatting i Lavvo

LavvoSintef Havbruk var de første gjestene som fikk oppleve lavvoen på dagtid slik den er tenkt . Grilling av ekte kortreiste råvarer og solskinn fra blå himmel .  ALLE som ønsker det kan bruke lavvoen for en rast i Skjærgården og du kan leie hiet for en natt .